Shopping bag

Lunchcafé Stadhuis brengt op Valentijnsdag de “Lock of Love” naar Goes!

Lunchcafé Stadhuis brengt op Valentijnsdag de “Lock of Love” naar Goes!

“Lock of Love”…….een wereldwijd ritueel om de liefde op een speciale manier te uiten en verzegelen. Hangslotjes worden op bijzondere plaatsen opgehangen en de sleutel weggegooid. Het verhaal vertelt dat, zolang het slotje hangt, de liefde blijft bestaan.

In navolging van steden als Parijs, Praag, Moskou, Rome, New York etc. kan dit vanaf Valentijnsdag ook in Goes. Burgemeester René Verhulst zal deze dag om 14.00 uur, voor de liefde in zijn algemeenheid tussen mensen en voor Goes, de eerste “Lock” hangen aan het daarvoor bestemde hek in de Lange Kerkstraat.

Op 14 en 15 februari zullen er ter plaatse slotjes te koop zijn en kan er plaats genomen worden in de echte harten-stoel van beeldend kunstenares Hendrike Huijsmans. Verder zijn de “Goes is Goes” –fotografen aanwezig en zijn natuurlijk ook heerlijke Liefdes-chocolade, snoep en Valentijns-items verkrijgbaar.

Lunchcafé Stadhuis nodigt de bezoekers van de binnenstad van harte uit een “Lock of Love” te komen hangen. Zo komt er weer een leuke pleisterplaats bij in het toch al zo gezellige Goes.

 

FacebookTwitterInstagramPinterest