Shopping bag

dogtag klein met ketting

 9,95

Materiaal: anti allergisch edelstaal
Kleur: zilver
Afmeting hanger : 31 x 17 mm     Lengte ketting: 45 cm

Tekst

geef hier je tekst in :

Lettertypen

kies het lettertype

luxe verpakking

  • brievenbus post; op werkdagen voor 15.30 uur bestel dezelfde dag verstuurd (meestal) morgen in huis
  • bestellingen naar Belgie doen er ivm internationale post iets langer over
  • in neutrale verpakking
  • incl gratis cadeaukaartje

Beschrijving

Deze zilverkleurige dogtag klein met ketting van roestvrij staal is modern vormgegeven en helemaal passend bij de laatste trend. Kies bij dit gepersonaliseerde cadeau voor een eigen tekst en eventueel met een hartjes symbool die wij met zorg en liefde ingraveren.

Zo krijg je een unieke fijne hanger een origineler en persoonlijker cadeau is er bijna niet en nog mooier deze dogtag klein met ketting zal iemand om zijn hals dag in dag uit met zich mee zal dragen.

Dit modieuze accessoire is een origineel cadeau voor iemand die je lief is. Door bijvoorbeeld te kiezen voor het hartjes symbool in combinatie met jullie namen maak je er een heel romantisch gepersonaliseerd cadeau van. Heb je al een origineel cadeau voor Valentijnsdag voor je allerliefste vriend of vriendin ? Maar het kan natuurlijk ook gewoon gebruikt worden als identiteitsplaatje met alle informatie erop die jij er op willen hebben.  Het anti allergische roestvrij stalen plaatje is  cm lang en 3 cm breed we kunnen dus heel wat tekst voor je kwijt. Let op hoe meer tekst hoe kleiner het lettertype wordt. Mochten we vinden dat de leesbaarheid in het gedrang komt nemen we contact met je op.

 

Facebook Twitter Instagram Pinterest