Shopping bag

dogtag met ketting

 16,95

Materiaal: anti allergisch edelstaal
Kleur: zilver
Afmeting hanger : 50 x 30 mm     Lengte ketting: 75 cm

Tekst

geef hier je tekst in :

Lettertypen

kies het lettertype

luxe verpakking

  • LET OP : ivm de voorjaarsvakantie leveren en graveren wij niet van 23 februari tot 2 maart
  • brievenbus post; op werkdagen voor 15.30 uur bestel dezelfde dag verstuurd (meestal) morgen in huis
  • bestellingen naar Belgie doen er ivm internationale post iets langer over
  • in neutrale verpakking
  • incl gratis cadeaukaartje

Beschrijving

Deze zilverkleurige dogtag met ketting is modern vormgegeven en helemaal passend bij de laatste trend. Kies bij dit personaliseerbare cadeau voor een eigen tekst.

Zo krijg je een unieke hanger een origineler en persoonlijker cadeau is er bijna niet. Echter nog mooier is dat deze dogtag elke dag om iemands hals dag in dag met zich mee gedragen kan worden.

Dit modieuze accessoire is een origineel cadeau om bijvoorbeeld iemand te feliciteren. Of met een paar woorden iemand een hart onder de riem te steken. Maar het kan natuurlijk ook gewoon gebruikt worden als identiteitsplaatje met alle informatie erop die jij er op willen hebben.  Dat zorgt voor een extreem luxe uitstraling en een eindresultaat van absolute topkwaliteit. Hiermee zul jij de ontvanger zeker weten op een originele manier verrassen!

Heb je al een origineel cadeau voor Valentijnsdag voor je allerliefste vriend of vriendin ?

Het anti allergische roestvrij stalen plaatje is 5 cm lang en 3 cm breed we kunnen dus heel wat tekst voor je kwijt. Let op hoe meer tekst hoe kleiner het lettertype wordt. Mochten we vinden dat de leesbaarheid in het gedrang komt nemen we contact met je op.Kortom een sleutelhanger met een extreem luxe uitstraling en een eindresultaat van absolute topkwaliteit. Hiermee zul jij de ontvanger zeker weten op een originele manier verrassen!

 

 

FacebookTwitterInstagramPinterest