Shopping bag

Hartjesslot “LOVE”

 17,95

Hartvormig liefdesslot met 1 sleutel (45mm x 59 mm x 8mm) je kunt er nog een 2de sleutel bij bestellen

Met speciale liefdes gravering ( 2 hartjes)

 

 

 

tekst

kleur slot

Lettertype

extra’s slot

luxe verpakking

extra sleutel

  • brievenbus post; op werkdagen voor 15.30 uur bestel dezelfde dag verstuurd (meestal) morgen in huis
  • bestellingen naar Belgie doen er ivm internationale post iets langer over
  • in neutrale verpakking
  • incl gratis cadeaukaartje

Beschrijving

Hartjesslot LOVE kan je bestellen in diverse kleuren. Dit hartvormige liefdesslotje met 2 ingegraveerde hartjes en ruimte voor namen & datum is een super origineel & persoonlijk cadeau. Daarom gaat het hart van je partner of elk ander koppel  sneller kloppen als zij dit unieke cadeau in ontvangst nemen. De opwinding komt niet zozeer door de prachtige vorm waarin het hart en het slot samenkomen. Maar vooral door de gravure. Kijk hier hoe we op het fijne , hoogglanzende materiaal onze slotjes graveren. Dat doen we  met uiterste zorg en liefde.

Het LoveLockers hartjesslot LOVE is een liefdesslotje bedoeld om de liefde tussen beide eeuwig vast te leggen.

Het liefdesslotje is een super origineel cadeau bijvoorbeeld als Valentijnscadeau. Maar ook om te geven als uniek huwelijkscadeau bijvoorbeeld . Een liefdesslotje is eigenlijk bedoeld om aan een brug te hangen om zo de liefde voor eeuwig te vergrendelen. Ieder koppel wat de liefde willen bezegelen zijn er met dit liefdesslotje helemaal klaar voor !

Dit romantische liefdesslot in hartvorm is niet alleen een cadeau met een mooie gedachte maar het is ook een lust voor het oog. De namen , initialen en (trouw) datum die we er in graveren. Maken het bovendien een persoonlijk cadeau . Tot slot kun je er nog een luxe cadeau verpakking bij bestellen. Je kiezen uit een organza zakje of een mooi fluwelen sieraden buideltje.

Al onze liefdesslotjes worden binnen 1 werkdag voor  graveert. Bestel en betaal je je hartjesslot voor 15.00 uur dan graveren we niet alleen dezelfde dag maar sturen we het ook nog dezelfde dag naar je op. Zo heb je dus je liefdesslotje  in bijna alle gevallen de volgende dag in huis.

Twijfel je nog of we echt zo snel leveren en of het de unieke cadeau de moeite waard is kijk dan eens naar de klantbeoordelingen van de vele klanten die je voorgingen misschien kunnen zij je overtuigen.

 

 

FacebookTwitterInstagramPinterest