Shopping bag

Hartjesslot “MARRIED”

 18,95

Hartvormig liefdesslot met 1 sleutel (45mm x 59 mm x 8mm) je kunt er eventueel nog een extra sleutel bij bestellen.

Met een speciale huwelijksdag (2 ringen) gravering .

 

 

 

tekst

kleur slot

lettertypen

extra’s slot

luxe verpakking

extra sleutel

  • brievenbus post; op werkdagen voor 15.30 uur bestel dezelfde dag verstuurd (meestal) morgen in huis
  • bestellingen naar Belgie doen er ivm internationale post iets langer over
  • in neutrale verpakking
  • incl gratis cadeaukaartje

Beschrijving

Hartjesslot MARRIED kan je bestellen in diverse kleuren, dit hartvormige liefdesslotje met 2 ingegraveerde ringen en de namen van het bruidspaar is een super origineel & persoonlijk huwelijkscadeau. De harten van het bruidspaar gaan geheid sneller kloppen als zij dit unieke gepersonaliseerde cadeau in ontvangst nemen. De opwinding komt niet zozeer door de prachtige vorm waarin het hart en het slot samenkomen maar vooral door de gravure op het fijne , hoogglanzende materiaal. Daarin graveren we met uiterste zorg en liefde voor het product  de namen van de ontvangers van het cadeau.

Het LoveLockers hartjesslot Married is een liefdesslotje bedoeld om de liefde tussen het bruidspaar eeuwig vast te leggen. Het liefdesslotje is een super origineel huwelijks cadeau. Een liefdesslotje is eigenlijk bedoeld om aan een brug te hangen om zo de liefde voor eeuwig te koppelen aan elkaar en de toekomst te bezegelen. Als het bruidspaar de liefde willen vergrendelen zijn ze er met dit liefdesslotje helemaal klaar voor !

Dit romantische liefdesslot in hartvorm is niet alleen een cadeau met een mooie gedachte maar het is ook een lust voor het oog. De namen , initialen en trouwdatum die we er in graveren maken het een persoonlijk cadeau je kunt er nog een luxe cadeau verpakking bij bestellen daarin kun je kiezen uit een organza zakje of een mooi fluwelen sieraden buideltje.

Al onze liefdesslotjes worden binnen 1 werkdag voor  graveert. Bestel en betaal je je hartjesslot voor 15.00 uur dan graveren we niet alleen dezelfde dag maar sturen we het ook nog dezelfde dag naar je op. Zo heb je dus je liefdesslotje  in bijna alle gevallen de volgende dag in huis.

Twijfel je nog of we echt zo snel leveren en of het de unieke cadeau de moeite waard is kijk dan eens naar de klantbeoordelingen van de vele klanten die je voorgingen misschien kunnen zij je overtuigen.

 

 

Facebook Twitter Instagram Pinterest