Shopping bag

Hartjesslot “MARRIED”

 18,95

Hartvormig liefdesslot met 1 sleutel (45mm x 59 mm x 8mm) je kunt er eventueel nog een extra sleutel bij bestellen.

Met een speciale huwelijksdag (2 ringen) gravering .

 

 

 

tekst

kleur slot

Lettertype

extra’s slot

luxe verpakking

extra sleutel

  • brievenbus post; op werkdagen voor 15.30 uur bestel dezelfde dag verstuurd (meestal) morgen in huis
  • bestellingen naar Belgie doen er ivm internationale post iets langer over
  • in neutrale verpakking
  • incl gratis cadeaukaartje

Beschrijving

Hartjesslot MARRIED kan je bestellen in diverse kleuren. Doordat we dit hartvormige liefdesslotje graveren met 2 ringen,  de namen en trouwdatum van het bruidspaar is het een super origineel & persoonlijk huwelijkscadeau. Daardoor zal het hart van het bruidspaar sneller gaan kloppen. Wanneer zij dit unieke gepersonaliseerde cadeau in ontvangst nemen. De opwinding komt niet zozeer door de vorm van het slot. Maar vooral door de gravure op het fijne , hoogglanzende materiaal. Daarin graveren we met liefde de namen van de ontvangers van het cadeau.

Het LoveLockers hartjesslot Married is een liefdesslotje bedoeld om de liefde eeuwig vast te leggen. Het liefdesslotje is een super origineel huwelijks cadeau. Een liefdesslotje is bedoeld om aan een brug te hangen om zo de liefde voor eeuwig te vergrendelen. Als het bruidspaar de liefde willen vergrendelen zijn ze er met dit liefdesslotje helemaal klaar voor !

Ben je eigenlijk al laat met bestellen van je cadeau, let op we leveren razend snel dus misschien lukt het nog. Het hartjesslot Married wordt binnen 1 werkdag voor je graveert. Daardoor heb je dus je liefdesslotje in bijna alle gevallen de volgende dag in huis.

Dit romantische liefdesslot in hartvorm is niet alleen een cadeau met een mooie gedachte maar het is ook een lust voor het oog. De namen , initialen en trouwdatum die we er in graveren maken het een persoonlijk cadeau.  Je kunt er nog een luxe cadeau verpakking bij bestellen daarin kun je kiezen uit een organza zakje of een mooi fluwelen sieraden buideltje.

Twijfel je nog of we echt zo snel leveren en of het de unieke cadeau de moeite waard is kijk dan eens naar de klantbeoordelingen van de vele klanten die je voorgingen misschien kunnen zij je overtuigen.

 

 

FacebookTwitterInstagramPinterest