Shopping bag

Hartjesslot “PARIJS”

 17,95

Hartvormig liefdesslot met 1 sleutel (45mm x 59 mm x 8mm) je kunt er eventueel nog een extra sleutel bij bestellen.

Met een speciale Parijs gravering .

 

 

 

 

tekst

kleur slot

Lettertype

extra’s slot

luxe verpakking

extra sleutel

  • brievenbus post; op werkdagen voor 15.30 uur bestel dezelfde dag verstuurd (meestal) morgen in huis
  • bestellingen naar Belgie doen er ivm internationale post iets langer over
  • in neutrale verpakking
  • incl gratis cadeaukaartje

Beschrijving

Hartjesslot PARIJS kan je bestellen in diverse kleuren.

dit hartvormige liefdesslotje met 2 ingegraveerde hartjes , de eifeltoren en jullie namen is een super origineel & persoonlijk liefdescadeau. De harten van jou en je geliefde gaan nog sneller kloppen als jullie in Parijs een mooi plekje voor het liefdesslotje hebben gevonden. De opwinding komt niet alleen door de prachtige vorm waarin het hart en het slot samenkomen maar vooral door de gravure op het fijne , hoogglanzende materiaal. Dat graveren we met uiterste zorg en liefde voor het product en voor jullie.

Het LoveLockers hartjesslot Parijs is een liefdesslotje bedoeld om de liefde eeuwig vast te leggen. Het liefdesslotje is een super origineel huwelijks of liefdescadeau. Een liefdesslotje is eigenlijk bedoeld om aan een brug te hangen. Om op deze manier de liefde voor eeuwig te koppelen en de toekomst te bezegelen. Als jullie de liefde willen vergrendelen ben je er met dit liefdesslotje helemaal klaar voor !

Dit romantische liefdesslot in hartvorm is niet alleen een cadeau met een mooie gedachte maar het is ook een lust voor het oog. Jullie namen , die we er in graveren maken het een persoonlijk cadeau. Om het af te maken kun je er nog een luxe cadeau verpakking bij bestellen. Daarin kun je kiezen uit een organza zakje of een mooi fluwelen sieraden buideltje.

Al onze liefdesslotjes worden binnen 1 werkdag voor  graveert. Bestel en betaal je je hartjesslot voor 15.00 uur dan graveren we niet alleen dezelfde dag maar sturen we het ook nog dezelfde dag naar je op. Zo heb je dus je liefdesslotje  in bijna alle gevallen de volgende dag in huis.

Twijfel je nog of we echt zo snel leveren en of het de unieke cadeau de moeite waard is kijk dan eens naar de klantbeoordelingen van de vele klanten die je voorgingen misschien kunnen zij je overtuigen.

 

 

FacebookTwitterInstagramPinterest