Shopping bag

Hartjesslot rood

 4,95

Hartvormig rode liefdesslot met 1 sleutel. Dit hartvormige rode liefdesslotje wordt geleverd zonder gravering maar met een mooi oppervlak om jullie liefdesboodschap op te schrijven. Wil je toch liever een gegraveerde variant (in tegenstelling tot dit rode slot is het gegraveerde rode hartjes slot in hoogglans uitgevoerd) klik dan hier.

dit liefdesslot heeft 1 sleutel heeft een afmeting van : 45mm x 59 mm x 8mm en weegt circa 50 gr.

  • brievenbus post; op werkdagen voor 15.30 uur bestel dezelfde dag verstuurd (meestal) morgen in huis
  • bestellingen naar Belgie doen er ivm internationale post iets langer over
  • in neutrale verpakking
  • incl gratis cadeaukaartje

Beschrijving

Het hartjesslot rood is bedoeld om de liefde tussen jou en je partner of geliefde eeuwig vast te leggen. Een liefdesslotje  kan gebruikt worden tussen ouders en kind. Maar ook als huwelijkscadeau voor een bruidspaar. En tevens voor een vriend of vriendin en uiteraard ook voor de liefdeskoppels. Een liefdesslotje is oorspronkelijk bedoeld om aan een brug te hangen.  met de bedoeling zo de liefde voor eeuwig te koppelen aan elkaar en de toekomst te bezegelen. Als je de liefde wilt vergrendelen ben je er met dit liefdesslotje helemaal klaar voor !

Of je je hartjes slot van de liefde nu aan de slotjesbrug in Parijs wilt hangen of aan een  andere slotjesbrug, het is een romantisch gebaar voor de persoon waar jij om geeft. Wat is nu een mooier cadeau voor twee mensen die van elkaar houden !

Op de achterkant van dit hartjesslot rood is de meeste plaats om je boodschap op te schrijven.

Dit gaat heel eenvoudig met een marker. Maar het kan natuurlijk ook aan de voorkant ook daar vindt jij vast de ruimte rondom het sleutelgat.

Hartvormig hoog glans blauw kleurig liefdesslot met 1 sleutel. Dit hartvormige liefdesslotje wordt geleverd zonder gravering maar met een mooi oppervlak om jullie liefdesboodschap op te schrijven. Wil je toch liever een gegraveerde variant klik dan hier

dit liefdesslot heeft 1 sleutel heeft een afmeting van : 45mm x 59 mm x 8mm en weegt circa 50 gr.

FacebookTwitterInstagramPinterest