Shopping bag

Liefdesslot Blauw

 19,95

Voor dit liefdesslot gebruiken we een hoogwaardig geanodiseerd aluminium kwaliteit slot. De gravering haalt de bovenlaag weg (de kleur van je slot) en daardoor wordt de gravering mooi zilverkleurig zichtbaar.

Kies een lettertype & symbool en wij graveren je liefdeslot met de door jou opgeven tekst.

Dit slot heeft 2 sleutels, de afmeting van het slot is circa 4 cm x 7,4 cm x 1,9 cm

Tekst

1. geef je tekst in ;

Lettertype

2. selecteer het lettertype voor je tekst ;

Symbool

3. kies een symbool , het symbool komt tussen regel 1 en 2

Gravering op achterkant

Extra slot

Luxe verpakking

  • brievenbus post; op werkdagen voor 15.30 uur bestel dezelfde dag verstuurd (meestal) morgen in huis
  • bestellingen naar Belgie doen er ivm internationale post iets langer over
  • in neutrale verpakking
  • incl gratis cadeaukaartje

Beschrijving

Ben je op zoek naar een uniek en ultiem romantisch cadeau voor jouw geliefde?  Het liefdesslot blauw is een prachtig cadeau om je partner op Valentijnsdag, jullie huwelijksdag,  of op zijn of haar verjaardag mee te verassen. Een gegraveerd liefdeslot is een super romantisch cadeau voor je vriend , je man, je best friend for ever (BFF) maar ook als huwelijkscadeau voor bruidsparen is het een origineel, uniek persoonlijk cadeau. En de symboliek van een liefdesslot wordt steeds vaker bij verdrietige gebeurtenissen toegepast.

Het aluminium liefdesslot, verkrijgbaar in 6 sprekende kleuren, is een serieus slot met een groot graveerbaar oppervlak van circa 4 x 4 cm. Voor dit liefdesslot gebruiken we een hoogwaardig geanodiseerd aluminium hangslot. De gravering haalt de bovenlaag weg (de kleur van je slot) en daardoor wordt de gravering mooi zilverkleurig zichtbaar.  Deze hangsloten zijn voorzien van een cilinder met 2 sleutels.

Al onze liefdessloten worden binnen 1 werkdag voor je graveert. Zo heb je dus je liefdesslot in bijna alle gevallen de volgende dag in huis.

Het LoveLockers liefdesslot is bedoeld om de liefde tussen jou en je partner of geliefde eeuwig vast te leggen. Of je nu op citytrip naar Parijs gaat om je slot van de liefde nu aan de slotjesbrug in Parijs wilt hangen of naar een andere mooie bestemming met een slotjesbrug. Het is een romantisch gebaar voor de persoon waar jij om geeft. Als je de liefde wilt vergrendelen ben je er met dit liefdesslot blauw helemaal klaar voor !

Je kunt zelf kiezen welke tekst je op het liefdesslot wilt laten zetten dit kan maximaal over 3 regels verdeeld worden. Tussen de eerste en de tweede regel plaatsen we dan het symbool van jou keuze. En uiteraard graveren we het in het lettertype van jouw keuze. Geen inspiratie kijk eens op ons instagram account voor voorbeelden die we de laatste tijd gegraveerd hebben misschien kom je dan op een idee.

Facebook Twitter Instagram Pinterest