Shopping bag

Liefdesslot hart

 16,95

Liefdesslotje hart is 5 cm breed en heeft al een ingegraveerd hartje. Boven het hartje graveren we de door jou ingegeven tekst.

Messing liefdesslotje met 3 sleutels (50mm x 64 mm x 11mm) 130 gram

Met gravering op voor- of achterkant. Kies een van de 3 lettertypes die hieronder weergeven staan.

 

 

tekst

lettertypen

gravering op achterkant

extra’s slot

luxe verpakking

  • LET OP : ivm de voorjaarsvakantie leveren en graveren wij niet van 23 februari tot 2 maart
  • brievenbus post; op werkdagen voor 15.30 uur bestel dezelfde dag verstuurd (meestal) morgen in huis
  • bestellingen naar Belgie doen er ivm internationale post iets langer over
  • in neutrale verpakking
  • incl gratis cadeaukaartje

Beschrijving

Het liefdesslot hart is bedoeld om de liefde tussen jou en je partner of geliefde eeuwig vast te leggen. Een liefdesslot kan gebruikt worden tussen ouders en kind. Maar ook als huwelijkscadeau voor een bruidspaar. En tevens voor een vriend of vriendin en uiteraard ook voor de liefdeskoppels. Een liefdesslotje is oorspronkelijk bedoeld om aan een brug te hangen.  Met de bedoeling zo de liefde voor eeuwig te koppelen aan elkaar en de toekomst te bezegelen. Als je de liefde wilt vergrendelen ben je er met dit liefdesslotje helemaal klaar voor !

Of je je liefdesslot hart nu aan de slotjesbrug in Parijs wilt hangen of aan een  andere slotjesbrug, het is een romantisch gebaar voor de persoon waar jij om geeft. Wat is nu een mooier cadeau voor twee mensen die van elkaar houden !

Daarnaast is er de mogelijkheid tot het laten graveren van namen of andere tekst in dit  liefdesslot.

Geef in de extra velden aan welke  tekst  je wilt laten graveren en in welk lettertype je dat graag wilt.

Liefdessloten zijn een super romantisch cadeau voor je vriend , je man, je BFF maar ook als huwelijkscadeau wordt het Liefdesslot hart vaak mee genomen.

Twijfel dus niet langer en bestel snel je Liefdesslot hart dan heb je het misschien morgen al in huis om het te geven , samen op te hangen of om mee te nemen op een romantische weekeind trip en daar een mooie brug uit te zoeken om jullie liefde door middel van het liefdesslot te vergrendelen.

FacebookTwitterInstagramPinterest