Shopping bag

Liefdesslot hart

 6,95

Liefdesslot hart is 5 cm breed en heeft al een ingegraveerd hartje.

Messing liefdesslotje met 3 sleutels (50mm x 65 mm x 10mm)

Op een werkdag (m.u.v. maandag) voor 16.00 uur besteld dan gaat het nog dezelfde dag op de post 🙂

  • brievenbus post; op werkdagen voor 15.30 uur bestel dezelfde dag verstuurd (meestal) morgen in huis
  • bestellingen naar Belgie doen er ivm internationale post iets langer over
  • in neutrale verpakking
  • incl gratis cadeaukaartje

Beschrijving

Het liefdesslot hart is bedoeld om de liefde tussen jou en je partner of geliefde eeuwig vast te leggen. Een liefdesslot kan gebruikt worden tussen ouders en kind. Maar ook als huwelijkscadeau voor een bruidspaar. En tevens voor een vriend of vriendin en uiteraard ook voor de liefdeskoppels. Een liefdesslotje is oorspronkelijk bedoeld om aan een brug te hangen.  Met de bedoeling zo de liefde voor eeuwig te koppelen aan elkaar en de toekomst te bezegelen. Als je de liefde wilt vergrendelen ben je er met dit liefdesslotje helemaal klaar voor !

Of je je liefdesslot hart nu aan de slotjesbrug in Parijs wilt hangen of aan een  andere slotjesbrug, het is een romantisch gebaar voor de persoon waar jij om geeft. Wat is nu een mooier cadeau voor twee mensen die van elkaar houden !

Ook is er de mogelijkheid tot het laten graveren van je liefdesslot. Kies dan het volgende product

Liefdessloten zijn een super romantisch cadeau voor je vriend , je man, je BFF maar ook als huwelijkscadeau wordt het Liefdesslot hart vaak mee genomen.

Twijfel dus niet langer en bestel snel je Liefdesslot hart dan heb je het misschien morgen al in huis om het te geven , samen op te hangen of om mee te nemen op een romantische weekeind trip en daar een mooie brug uit te zoeken om jullie liefde door middel van het liefdesslot te vergrendelen.

 

 

 

FacebookTwitterInstagramPinterest