Shopping bag
Aanbieding!

Liefdesslot Messing

 19,95  17,50

Het Liefdesslot Messing is een 5 cm breed traditioneel en massief hangslot. De gravering haalt de bovenlaag wegen daardoor wordt de gravering kleur op kleur zichtbaar.

Kies een lettertype & symbool en wij graveren je liefdeslot met de door jou opgeven tekst.

Dit slot heeft 3 sleutels, de afmeting van het slot is circa 5 cm x 6,5 cm x 1 cm

Tekst

1. geef je tekst in ;

Lettertype

2. selecteer het lettertype voor je tekst ;

Symbool

3. kies een symbool , het symbool komt onder regel 2

Gravering op achterkant

Extra slot

Luxe verpakking

  • brievenbus post; op werkdagen voor 15.30 uur bestel dezelfde dag verstuurd (meestal) morgen in huis
  • bestellingen naar Belgie doen er ivm internationale post iets langer over
  • in neutrale verpakking
  • incl gratis cadeaukaartje

Beschrijving

Het Liefdesslot messing is 5 circa cm breed, een massief kwaliteitshangslot met persoonlijke gravure en 3 sleutels

Liefdesslot messing kan besteld worden met of zonder gravering al vanaf € 5,95

Eenvoudig te bestellen & super snel geleverd.

Het LoveLockers liefdesslot is bedoeld om de liefde tussen jou en je partner of geliefde eeuwig vast te leggen. Een liefdesslot messing kan gebruikt worden tussen ouders en kind, aanstaande bruid of bruidegom vriend of vriendin.  En uiteraard ook voor de liefdeskoppels. Een liefdesslot messing is bedoeld om aan een brug te hangen om zo de liefde te vergrendelen. Als je de liefde wilt vergrendelen ben je er met dit hartjes slot helemaal klaar voor !

Of je je slot van de liefde nu aan de slotjesbrug in Parijs wilt hangen of aan een andere slotjesbrug. Het is een romantisch gebaar voor de persoon waar jij om geeft. Ook is er de mogelijkheid tot het laten graveren van je liefdesslot. Geef in de extra velden aan welke  tekst  je wilt laten graveren en in welk lettertype je dat graag wilt.

Al onze liefdessloten messing worden binnen 1 werkdag voor je graveert. Zo heb je dus je liefdesslot in bijna alle gevallen de volgende dag in huis.

Liefdessloten zijn een super romantisch cadeau voor je vriend , je man, je best friend for ever maar ook als huwelijkscadeau doet het liefdesslot messing het steeds beter en naar aanleiding van alle reacties die we krijgen zijn de meeste bruidsparen super blij met hun persoonlijk gegraveerde liefdesslot messing.

Twijfel dus niet langer en bestel snel je liefdesslot messing dan heb je het misschien morgen al in huis om het te geven , samen op te hangen of om mee te nemen op een romantische weekeind trip en daar een mooie brug uit te zoeken om jullie liefde door middel van het liefdesslot te vergrendelen.

 

FacebookTwitterInstagramPinterest