Shopping bag
Aanbieding!

Liefdesslotje hart blauw

 17,95  12,95

Hartvormig hoog glans blauw liefdesslot met 1 sleutel (45mm x 59 mm x 8mm)

Met gravering op voor- of achterkant.

 

 

 

gravering

tekst

lettertypen

extra’s slot

luxe verpakking

extra sleutel

  • brievenbus post; op werkdagen voor 15.30 uur bestel dezelfde dag verstuurd (meestal) morgen in huis
  • bestellingen naar Belgie doen er ivm internationale post iets langer over
  • in neutrale verpakking
  • incl gratis cadeaukaartje

Beschrijving

Het liefdesslotje hart blauw is bedoeld om de liefde tussen jou en je partner of geliefde eeuwig vast te leggen. Een liefdesslotje  kan gebruikt worden tussen ouders en kind, als huwelijkscadeau voor een bruidspaar, vriend of vriendin en uiteraard ook voor de liefdeskoppels. Een liefdesslotje is oorspronkelijk bedoeld om aan een brug te hangen om zo de liefde voor eeuwig te koppelen aan elkaar en de toekomst te bezegelen. Als je de liefde wilt vergrendelen ben je er met dit liefdesslotje helemaal klaar voor !

Ben je eigenlijk al laat met bestellen van je cadeau, let op we leveren razend snel dus misschien lukt het nog. Al onze liefdesslotjes worden binnen 1 werkdag voor je graveert. Bestel en betaal je je liefdesslotje hart voor 15.00 uur dan graveren we niet alleen dezelfde dag maar sturen we het ook nog dezelfde dag naar je op. Zo heb je dus je liefdesslotje in bijna alle gevallen de volgende dag in huis.

Of je je hartjesslot van de liefde nu aan de slotjesbrug in Parijs wilt hangen of aan een  andere slotjesbrug, het is een romantisch gebaar voor de persoon waar jij om geeft. De gravure komt super verfijnd uit op het hoogglanzende materiaal van dit prachtig hartvormige liefdesslot. Met de tekst, die jij zelf bepaald in het lettertype van jouw keuze, maakt het een onbetwist super persoonlijk en uniek origineel cadeau.  Geef in de extra velden aan welke  tekst  je wilt laten graveren en selecteer het lettertype je dat het mooiste vindt. Wat is nu een mooier cadeau voor twee mensen die van elkaar houden !

Op de achterkant van dit liefdesslotjes is de meeste plaats om de gravure zo groot mogelijk te graveren, hoe meer tekst je des te kleiner zullen de letters zullen worden. Mocht je nog meer op je liefdesslot kwijt willen kunnen we ook nog de voorkant voor je graveren van dit hartvormige slot. En als je zelf hele specifieke ideeën hebt neem dan contact met ons op. Dan kunnen we kijken of we die ook kunnen realiseren.

Facebook Twitter Instagram Pinterest