Shopping bag

liefdesslotje hartje goud

 12,95

Hartvormig hoog glans goud kleurig mini liefdesslot met 1 sleutel (3 x 4 cm x 8 mm)

Met gravering op achterkant.

tekst

Lettertype

extra’s slot

luxe verpakking

extra sleutel

  • brievenbus post; op werkdagen voor 15.30 uur bestel dezelfde dag verstuurd (meestal) morgen in huis
  • bestellingen naar Belgie doen er ivm internationale post iets langer over
  • in neutrale verpakking
  • incl gratis cadeaukaartje

Beschrijving

Het liefdesslotje hartje goud is bedoeld om de liefde tussen jou en je partner of geliefde eeuwig vast te leggen.

Een liefdesslotje kan gebruikt worden tussen ouders en kind, als huwelijkscadeau voor een bruidspaar. Voor een vriend of vriendin en uiteraard ook voor de liefdeskoppels. Een liefdesslotje is oorspronkelijk bedoeld om aan een brug te hangen om zo de liefde voor eeuwig te vergrendelen.  Om zo de gezamelijke toekomst te bezegelen. Als jij de liefde wilt vergrendelen ben je er met dit liefdesslotje hartje helemaal klaar voor !

Ben je eigenlijk al laat met bestellen van je cadeau, let op we leveren razend snel dus misschien lukt het nog. Al onze liefdesslotjes worden binnen 1 werkdag met liefde voor je graveert.

Of je je hartjesslotje goud aan de slotjesbrug in Parijs wilt hangen of aan een andere slotjesbrug dat maakt niet uit. Het is een super romantisch gebaar voor de persoon waar jij om geeft. Omdat het zo hartjesslot zo klein is kan het ook een mooi accessoire zijn voor bijvoorbeeld aan een dames handtas. De gravure komt super verfijnd uit op het hoogglanzende materiaal van dit hartvormige liefdesslot. Met de tekst, die jij zelf bepaald in het lettertype van jouw keuze, maakt het een onbetwist een persoonlijk en origineel cadeau.  Geef in de extra velden aan welke tekst je wilt laten graveren en selecteer het lettertype je dat het mooiste vindt. Wat is nu een mooier cadeau voor twee mensen die van elkaar houden !

Op de achterkant van dit liefdesslotje hartje is de meeste plaats om de gravure zo duidelijk mogelijk te graveren. Hoe meer tekst je ingeeft des te kleiner zullen de letters zullen worden. Vandaar ook dat we het aantal karakters hebben gelimiteerd. Mocht je toch nog meer op je liefdesslot kwijt willen kunnen we ook nog de voorkant voor je graveren van dit hartvormige slotje. En als je zelf hele specifieke ideeën of wensen hebt neem dan contact met ons op. Dan kunnen we kijken of we die ook kunnen realiseren.

FacebookTwitterInstagramPinterest