Shopping bag

Liefdesslotje hartje

 5,95

Hartvormig hoog glans mini  liefdesslotje met 1 sleutel. Verkrijgbaar in 3 kleuren, zilver , rosé goud en geel goud.

Wordt geleverd  met 1 sleutel (3 x 4 cm x 8 mm) je kunt nog een 2de sleutel bij bestellen.

 

 

luxe verpakking *

kleur *

extra sleutel

  • brievenbus post; op werkdagen voor 15.30 uur bestel dezelfde dag verstuurd (meestal) morgen in huis
  • bestellingen naar Belgie doen er ivm internationale post iets langer over
  • in neutrale verpakking
  • incl gratis cadeaukaartje

Beschrijving

Liefdesslotje hart je, dit hartvormige liefdesslotje kan besteld worden met of zonder gravering al vanaf € 5,95

Het LoveLockers liefdesslotje hartje is bedoeld om de liefde tussen jou en je partner of geliefde eeuwig vast te leggen. Een liefdesslotje hartje kan geleverd worden in 2 kleuren zilver of goud. Het kan gebruikt worden tussen ouders en kind, aanstaande bruid of bruidegom. Vriend of vriendin en uiteraard ook voor de liefdeskoppels. Een liefdesslotje hart je is eigenlijk bedoeld om aan een brug te hangen om zo de liefde voor eeuwig te vergrendelen. Als je de liefde wilt vergrendelen ben je er met dit liefdesslotje helemaal klaar voor !

Of je je slotje van de liefde nu in Parijs wilt hangen of aan een andere slotjesbrug dat maakt niet uit. Het is een romantisch gebaar voor de persoon waar jij om geeft. Ook is er de mogelijkheid tot het laten graveren van je liefdesslotje hartje. Mocht je toch liever een gegraveerd slotje willen klik dan hier

Eenvoudig te bestellen & super snel geleverd

Al onze liefdesslotjes bestellingen worden binnen 1 werkdag verwerkt. Bestel en betaal je je liefdesslotje hartje voor 15.00 uur dan gaat het zeker dezelfde dag naar je op bus. Zo heb je dus je hartjes liefdesslotje in bijna alle gevallen de volgende dag in huis.

Liefdesslotjes zijn een super romantisch cadeau voor je vriend , je man, je best friend for ever. Maar ook als huwelijkscadeau doet het liefdesslotje hart het steeds beter en naar aanleiding van alle reacties die we krijgen. De meeste bruidsparen super blij met hun persoonlijk gegraveerde liefdesslotje hart.

Twijfel dus niet langer en bestel snel je liefdesslot dan heb je het misschien morgen al in huis.  Om het te geven , samen op te hangen of om mee te nemen op een romantische weekeind trip.Vind een mooie plek om jullie liefdesslotje te vergrendelen.

FacebookTwitterInstagramPinterest