Shopping bag

Liefdesslotje maxi rood

 3,75

liefdesslotje mini is 4,3 cm breed en heeft een hartje op voor en achterkant, het messing slotje met rode pvc buitenkant wordt geleverd met 2 sleutels

  • brievenbus post; op werkdagen voor 15.30 uur bestel dezelfde dag verstuurd (meestal) morgen in huis
  • bestellingen naar Belgie doen er ivm internationale post iets langer over
  • in neutrale verpakking
  • incl gratis cadeaukaartje

Beschrijving

Dit liefdesslotje heeft een messing binnenkant en een plastic buitenkant. Plastic kan niet gegraveerd worden dit liefdesslotje worden.  Daarom is het zeer geschikt om met een marker van tekst te voorzien. Bijvoorbeeld met namen en datum maar iedere boodschap kan natuurlijk op dit liefdesslotje. De keuze is aan jou.

Het slot heeft een wit hartje opeen kant en wordt geleverd met 2 kleine sleuteltjes. Het zijn behoorlijk grote slotjes,  ze zijn 4,3 cm breed en met beugel erbij 5 cm hoog. Er is daardoor genoeg ruimte om je tekst goed leesbaar op het slot te schrijven.

Bewijs dat jouw liefde onvoorwaardelijk is en doe je geliefde of BFF een liefdesslotje cadeau. Bevestig deze op een mooi plekje (bijvoorbeeld een liefdesbrug) als symbool voor jullie oneindige liefde. Het gebruik van een liefdesslot is inmiddels zo populair dat je aan centrale bruggen in grote steden over de hele wereld talrijke liefdessloten vindt. De bekendste liefdesbrug vindt je in Parijs en ondanks het feit dat  geruime tijd terug deze brug is leeggehaald zijn er rondom deze brug nog 2 bruggen waar ze volop hangen en er nog dagelijks vele bijkomen. Maar inmiddels zijn er ook in Nederland en België heel wat leuke plekjes te vinden om jullie liefdesslot op te hangen.

We leveren super snel voor 15.00 uur besteld is nog dezelfde dag op de post en dus de volgende dag in al huis.

We zijn reuze benieuwd waar jullie het liefdesslotje gaan ophangen ?

FacebookTwitterInstagramPinterest