Shopping bag

Liefdesslotje Parijs

 19,95

Het Liefdesslot  is een circa 4 cm breed aluminium kwaliteitsslot. Kies een lettertype & symbool wat je mooi vindt en wij graveren je liefdeslot met de door jou opgeven tekst.

Dit liefdesslot heeft 2 sleutels en een hartje op de zijkant heeft de volgende afmetingen en gewicht :

40mm x 74 mm x 19 mm 130 gram

Op een werkdag voor 15.00 uur besteld dan gaat het nog dezelfde dag op de post 🙂

Tekst

1. geef je tekst in ;

Kleur slot

Lettertype

2. selecteer het lettertype voor je tekst ;

Gravering op achterkant

Extra slot

Luxe verpakking

  • brievenbus post; op werkdagen voor 15.30 uur bestel dezelfde dag verstuurd (meestal) morgen in huis
  • bestellingen naar Belgie doen er ivm internationale post iets langer over
  • in neutrale verpakking
  • incl gratis cadeaukaartje

Beschrijving

Ben je op zoek naar een uniek en ultiem romantisch cadeau voor jouw geliefde?  Het liefdesslotje Parijs is een prachtig cadeau om je partner op Valentijnsdag, jullie huwelijksdag,  of op zijn of haar verjaardag mee te verassen. Bovendien is een gegraveerd liefdeslotje is een super romantisch cadeau voor je vriend , je man, je BFF. Anderzijds is het ook als huwelijkscadeau voor bruidsparen een origineel, uniek persoonlijk cadeau. Tot slot wordt de symboliek van een liefdesslot ook steeds vaker bij verdrietige gebeurtenissen toegepast.

Het aluminium liefdesslotje is een kwaliteitsslot en beschikbaar in 6 sprekende kleuren. Bovenal is het een serieus slot met een groot graveerbaar oppervlak van circa 4 x 4 cm. Voor dit liefdesslot gebruiken we een hoogwaardig geanodiseerd aluminium hangslot. De gravering haalt de bovenlaag weg (de kleur van je slot) en daardoor wordt de gravering mooi zilverkleurig zichtbaar.  Deze hangsloten zijn voorzien van een cilinder met 2 sleutels.

Al onze liefdessloten worden binnen 1 werkdag voor je graveert.

Het LoveLockers liefdesslot is bedoeld om de liefde tussen jou en je partner of geliefde eeuwig vast te leggen. Of je nu op citytrip naar Parijs gaat om je slot van de liefde nu aan de slotjesbrug in Parijs wilt hangen of naar een andere mooie bestemming met een slotjesbrug. Het is een romantisch gebaar voor de persoon waar jij om geeft. Als je de liefde wilt vergrendelen ben je er met dit liefdesslotje Parijs helemaal klaar voor !

Je kunt zelf kiezen welke tekst je op het liefdesslot wilt laten zetten dit kan maximaal over 3 regels verdeeld worden. Tussen de eerste en de tweede regel plaatsen we dan het symbool van jou keuze. En uiteraard graveren we het in het lettertype van jouw keuze. Geen inspiratie kijk eens op ons instagram account voor voorbeelden die we de laatste tijd gegraveerd hebben misschien kom je dan op een idee.

FacebookTwitterInstagramPinterest