Shopping bag
Aanbieding!

Liefdesslotjes Set

 34,90  29,95

Het Liefdesslot  is een circa 4 cm breed aluminium kwaliteitsslot. Kies een lettertype & symbool wat je mooi vindt en wij graveren je liefdeslot met de door jou opgeven tekst. De sleutelhanger heeft 2 halve hartjes waarin we in het zelfde lettertype ook de door jou opgegeven tekst graveren

 

Tekst

1. geef je tekst in ;

Symbool

Kleur slot

Lettertype

2. selecteer het lettertype voor je tekst ;

Gravering op achterkant

Extra slot

Luxe verpakking

Sleutelhanger

  • brievenbus post; op werkdagen voor 15.30 uur bestel dezelfde dag verstuurd (meestal) morgen in huis
  • bestellingen naar Belgie doen er ivm internationale post iets langer over
  • in neutrale verpakking
  • incl gratis cadeaukaartje

Beschrijving

Ben je op zoek naar een uniek en ultiem romantisch cadeau voor jouw geliefde?  De liefdesslotjes zijn een prachtig cadeau om je partner op Valentijnsdag, jullie huwelijksdag,  of op zijn of haar verjaardag mee te verassen. Een gegraveerd liefdeslotje is een super romantisch cadeau voor je geliefde vriend(in) , je man (vrouw), je BFF. Maar ook als huwelijkscadeau voor bruidsparen is het een origineel, uniek persoonlijk cadeau. En de symboliek van een liefdesslotjes wordt ook steeds vaker bij verdrietige gebeurtenissen toegepast.

Het liefdesslotje + de sleutelhangers vormen een mooie gegraveerde set. Er zijn 6 sprekende kleuren liefdesslotjes en 3 kleuren sleutelhangers. Bovenal is het een serieus slot met een groot graveerbaar oppervlak van circa 4 x 4 cm. Voor dit liefdesslot gebruiken we een hoogwaardig geanodiseerd aluminium hangslot. De gravering haalt de bovenlaag weg (de kleur van je slot) en daardoor wordt de gravering mooi zilverkleurig zichtbaar.

Al onze liefdescadeaus worden binnen 1 werkdag voor je graveert. Bestel en betaal je  voor 15.00 uur dan graveren we niet alleen dezelfde dag maar sturen we het ook nog dezelfde dag naar je op. Zo heb je dus je liefdesslotjes in bijna alle gevallen de volgende dag in huis.

Het LoveLockers liefdesslot is bedoeld om de liefde tussen jou en je partner of geliefde eeuwig vast te leggen. Of je nu op citytrip naar Parijs gaat om je slot van de liefde nu aan de slotjesbrug in Parijs wilt hangen of naar een andere mooie bestemming met een slotjesbrug. Het is een romantisch gebaar voor de persoon waar jij om geeft. Als je de liefde wilt vergrendelen ben je er met dit liefdesslotje Parijs helemaal klaar voor !

Je kunt zelf kiezen welke tekst je op het liefdesslot wilt laten zetten dit kan maximaal over 3 regels verdeeld worden. Tussen de eerste en de tweede regel plaatsen we dan het symbool van jou keuze. En uiteraard graveren we het in het lettertype van jouw keuze. Geen inspiratie kijk eens op ons instagram account voor voorbeelden die we de laatste tijd gegraveerd hebben misschien kom je dan op een idee.

Facebook Twitter Instagram Pinterest