Shopping bag

Sleutelhanger broken hearts

 6,95

 

 

Kleur

luxe verpakking

  • brievenbus post; op werkdagen voor 15.30 uur bestel dezelfde dag verstuurd (meestal) morgen in huis
  • bestellingen naar Belgie doen er ivm internationale post iets langer over
  • in neutrale verpakking
  • incl gratis cadeaukaartje

Beschrijving

sleutelhanger broken hearts , 2 hartjes die samen 1 geheel vormen.

Deze sleutelhanger broken hearts kan eventueel ook gegraveerd worden met op elke helft een naam of initiaal. Klik hier als je een gegraveerde set wilt bestellen. De sleutelhanger hartjes zijn er in 3 kleuren , een zilverkleurige en goudkleurige en een glanzend rode sleutelhanger gebroken hart. We kunnen ze uiteraard ongegraveerd naar je opsturen dan heb je er 1 voor jou en 1 voor je geliefde.

Verras je liefde met deze gebroken hartjes sleutelhanger. Wat deze sleutelhanger hartjes uniek maakt is dat de 2 hartjes samen smelten tot 1 hart. Of dat nu voor je geliefde is met Valentijnsdag of voor je moeder of vader met moederdag of vaderdag . maar het kan ook voor je BFF ( Best Friend Forever) zijn super leuk toch als jullie beide een deel van de sleutelhanger hebben die samen het hart vormen.

Daardoor is dit cadeau geschikt voor elk soort koppel. Niet alleen voor een liefdeskoppel dit omdat het hart op gesplitst wordt in twee delen. ieder deel afzonderlijk is een sleutelhanger eigenlijk krijg je dus 2 sleutelhangers. Aan beide delen van het hart is een ring gemonteerd zodat hieraan de sleutels kunnen worden gehangen. Heb je een jubileum te vieren met je geliefde? Dan is dit het perfecte cadeau. Ieder krijgt zijn eigen gedeelte van deze sleutelhanger hartjes dus een hartje voor jou en een hartje voor de ander die een speciale plek in jou hart heeft. Bestaande uit twee sleutelhangers die samen een hart vormen. Sleutelhanger “broken hearts” is – Het ideale cadeau voor hem en haar je kunt er ook een extra mooie geschenkverpakking bij bestellen.

De hartjes zijn samen circa 4,5 cm breed en 4 cm lang. De lengte van de sleutelhanger is 10 cm. De set weegt 56 gram. En is te bestellen in 3 mooie kleuren

FacebookTwitterInstagramPinterest