Shopping bag

Liefdesslotjes info

De liefdesslotjes van LoveLockers kun je laten graveren met een persoonlijke tekst, eventueel aangevuld met een liefdessymbool. Denk bijvoorbeeld aan de naam van je geliefde, een leuke kreet of een belangrijke datum en of plaats. Je hebt hierbij keuze uit lettertypes en symbolen. De tekstgrootte wordt bepaald door het aantal karakters op één regel. De gravering wordt door ons op professionele wijze op de producten aangebracht.

Hoe werkt het?

Je kiest het liefdesslot dat je wilt laten graveren. Daarna geef je de tekst in die je op het slot wilt hebben, vervolgens kies je het lettertype voor de tekst en selecteer je eventueel nog een liefdessymbool. De tekst die je hebt ingegeven en de keuzes die je hebt gemaakt worden weergeven bij de bestelling. Alvorens over te gaan tot betaling controleer je alles nog een keer goed, want vanwege het persoonlijke karakter van onze producten kun je een gegraveerd liefdesslot niet ruilen of retourneren !

Graveerkosten

Wij verkopen onze liefdesslotjes met een gravering van tekst en symbool op de voorzijde. Mocht je een eigen ontwerp willen of ook de achterzijde gegraveerd willen hebben neem dan contact met ons op voor de extra kosten die hieraan verbonden zijn.

Je kunt ons liken op facebook en je eigen foto’s uploaden op onze facebook pagina. We kijken er naar uit!

 

FacebookTwitterInstagramPinterest