Shopping bag

Liefdesslot vragen

 • Wat is een liefdesslot ook wel lovelock genoemd?

  Een gekleurd of messing kwaliteitsslot met een beschrijfbaar oppervlak dat aan of bij een brug of andere plek gehangen kan worden. Als bewijs van de eeuwige liefde vergrendel je het hangslot en gooi je de sleutels weg. Een liefdesslot is een wereldwijd symbool voor everlasting love!

 • Wat is er speciaal aan het liefdesslot van LoveLockers?

  Op de eerste plaats de prachtige KLEUR! Je kunt jouw Love Lock altijd terugvinden op een brug, want de combinatie van kleur, persoonlijke tekst en liefdessymbool maakt dit liefdesslot uniek. Dit liefdesslot verdwijnt niet in de anonieme bulk aan sloten.

 • Mag ik een slot aan een brug hangen?

  De meeste gemeenten (in Nederland) staan het hangen van liefdessloten aan een brug toe, soms zijn er ook speciale liefdesbruggen (ook wel slotjesbrug) benoemd. Nederland staat nog aan de vooravond van dit liefdesfenomeen. In Italië en Frankrijk dient men zo nu en dan de vele liefdessloten weg te halen, omdat de bruggen niet onder het soms hoge gewicht mogen bezwijken natuurlijk.

 • Ik zou het liefdesslot toch ook ergens anders kunnen hangen of bewaren?

  Natuurlijk, de liefde is er voor iedereen en een liefdesslot kent geen regels. Symbolisch gooi je de sleutels weg, want daarmee vergrendel je niet alleen het slot voor altijd, je bezweert ook de eeuwig durende vriendschap en liefde. Of je liefdesslot nu aan of bij een brug hangt of in een mooi kistje in jouw nachtkastje ligt, de liefdessymboliek duurt voort en voort.

 • Voor wie is een liefdeslot bedoeld?

  Voor iedereen die de liefde wil vieren en de bijzondere band met een ander wil bekronen. Voor de hand ligt dat geliefden een liefdesslot aan of bij een brug hangen, maar ook beste vriendinnen houden van LoveLockers. Tevens is het een mooi symbool om bijvoorbeeld je vader, moeder, oma of opa te laten weten hoeveel je om hem of haar geeft. Ook kan een liefdesslot troost bieden als tastbare herinnering aan een dierbare die er niet meer is.

 • Hoe is het fenomeen ontstaan?

  In Hongarije is dit symbool der liefde ontstaan. Vroeger kerfden geliefden hun namen in boomstammen als verzegeling van hun geluk. Nu is het liefdesslot de ultieme vereeuwiging van de liefde. Zolang het liefdesslotje hangt, blijven de geliefden bij elkaar… aldus het liefdesslot.

 • Ruilen / Retourneren

  Vanwege het persoonlijke karakter van onze producten kunnen alleen ongegraveerde producten bij ons worden geruild of geretourneerd. Je kunt het betreffende product dan terugsturen naar:

  LoveLockers , Wim Sonneveldlaan 225 , 3584 ZS Utrecht

  Stuur met de zending een print mee van onze orderbevestiging en vermeld hierop je bankrekening nummer of het artikel waarmee je het graag zou willen ruilen. Zodra wij je zending in goede staat hebben ontvangen sturen we je het gewenste artikel toe of zullen wij je betaling binnen 5 werkdagen terugstorten op je bankrekening.

  Je kunt ons natuurlijk ook  een mail sturen  info@lovelockers.com.Wij zullen op werkdagen binnen 24 uur contact met je opnemen.

 • Als bedrijf betalen op factuur?

  Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om achteraf middels factuur te betalen. Dit betekent dat wij uw bestelling alvast maken en versturen en u per mail achteraf een rekening ontvangt. Wij vragen u wel om een paar gegevens zodat wij een bedrijfs account kunnen aanmaken, Kies bij uw bestelling voor zelf overmaken, mail ons uw bestellingsnummer en wij nemen contact met u op.

 • Hoe gaat het graveren in zijn werk?

  De producten van LoveLockers kun je laten graveren met een persoonlijke tekst, eventueel aangevuld met een liefdessymbool. Denk bijvoorbeeld aan de naam van je geliefde, een leuke kreet of een belangrijke datum en of plaats. Je hebt hierbij keuze uit lettertypes en symbolen. De tekstgrootte wordt bepaald door het aantal karakters op 1 regel. Let op : wij nemen bij het graveren alles exact over. Denk aan de volgorde van de door jou opgegeven namen, maar ook het gebruik van Hoofdletters. Kortom, schrijf je in hoofdletters, dan graveren we ook in hoofdletters etcetera. De gravering wordt door ons op professionele wijze op de producten aangebracht.

 • Bevestiging per e-mail.

  Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging van je bestelling op het door jouw opgegeven e-mailadres. Zorg dat je goed je bestelling controleert. Wij verzenden je bestelling binnen 3 werkdagen na ontvangst van je betaling.

 • Graveerkosten

  Wij verkopen onze liefdessloten met een gravering van tekst en symbool op de voorzijde. Mocht je een eigen ontwerp willen of ook de achterzijde gegraveerd willen hebben, neem dan contact met ons op voor de extra kosten die hieraan verbonden zijn.

 • Hoeveel betaal ik aan verzendkosten ?

  Je betaalt € 3,95 verzendkosten voor een bestelling die binnen Nederland bezorgd moet worden. Mocht je een bestelling plaatsen van € 50,00 of meer (excl. verzendkosten), dan is de verzending GRATIS. De verzendkosten naar het buitenland vind je op deze pagina onder het kopje verzendkosten.

 • Kan ik een bestelling bij Lovelockers ook telefonisch plaatsen?

  Mocht je geen toegang hebben tot internet, dan willen we je graag helpen bij het plaatsen van je bestelling. Neem hiervoor gerust telefonisch contact met ons op (06-13892731). Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 telefonisch bereikbaar. Mochten we er niet zijn, laat dan een bericht achter op het antwoord apparaat zodat wij zo snel mogelijk terug kunnen bellen.

 • Komen er nog extra kosten bij de bestelling?

  De prijzen op de site zijn inclusief btw. Boven een orderwaarde van €50,00 betaal je geen verzendkosten.

 • Hoe kan ik contact opnemen met LoveLockers?

  Wij zijn beperkt telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 (06-13892731). Je kunt het beste een e-mail sturen naar ons (info@lovelockers.com). Wij zullen je e-mail op werkdagen binnen 24 uur beantwoorden. Een overzicht van al onze onze contactgegevens vind je hier.

 • Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?

  Mocht je een klacht hebben, meld deze dan graag zo spoedig mogelijk. Je kunt ons van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 beperkt telefonisch bereiken (06-13892731). Het beste kun je ons een e-mail sturen (info@lovelockers.com). Je e-mail zal door ons op werkdagen binnen 24 uur worden beantwoord.

 • Kan ik LoveLockers liefdessloten ook in fysieke winkels kopen?

  Ja de ongegraveerde sloten zijn ook te koop in diverse hippe lifestyle winkels kijk op onze dealer site voor een winkel bij jou in de buurt.

 • Kan ik ook een eigen ontwerp aanleveren?

  Ja dat kan. Neem hiervoor gerust contact op met ons, wij willen je hier graag meer informatie over geven.

 • Kan ik de achterkant ook laten graveren?

  Ja dat kan. Neem hiervoor gerust contact op met ons, wij willen je hier graag meer informatie over geven.

 • Waarom kan ik maar 15 tekens per tekstregel invullen?

  Als we meer dan 15 tekens per regel op een slot graveren, dan wordt de tekst te klein. Mocht je een tekst hebben die net niet past, dan kan je altijd even contact opnemen met ons om te kijken wat we voor je kunnen doen.

 • Kan ik meerdere lettertypes op 1 product kiezen?

  Nee, je kunt per product 1 lettertype en 1 liefdessymbool kiezen.

 • Op welke wijze kan ik mijn bestelling betalen?

  Na een bestelling te hebben geplaatst ontvang je direct een bevestiging van ons per e-mail. Hierin staat een overzicht van je bestelling en de totale kosten inclusief verzendkosten. Je bestelling wordt door ons gemaakt en verzonden na ontvangt van je betaling. Je kunt betalen middels:

  iDEAL

  Bankoverschrijving

  Rembours (in overleg)

  PayPal

  Bij een betaling via bankoverschrijving ontvang je in onze orderbevestiging een overzicht van je bestelling samen met onze bankgegevens. Vermeld altijd je bestelnummer bij de overschrijving. De betaling dient volledig binnen 7 dagen na de besteldatum te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden gemaakt en verzonden. Gedurende deze dagen reserveren wij de bestelde producten voor je. Mochten wij de betaling na afloop van deze termijn niet hebben ontvangen, dan geven wij de producten weer vrij voor de verkoop. De betalingen via iDEAL, verlopen via Sisow, een internationaal betalingsplatform. Zij waarborgen dat je transactie beveiligd wordt uitgevoerd. Wij verzenden een bevestiging per e-mail als wij je betaling hebben ontvangen én als je bestelling is verzonden. In overleg kun je ook onder rembours betalen. De meerkosten hiervoor bedragen € 15,00. Bel of mail ons even voor de mogelijkheden.

   

FacebookTwitterInstagramPinterest