Shopping bag

Onze passie

 

‘Every love story is beautiful, but ours is my favourite!’

LoveLockers wil een goed product van hoge kwaliteit leveren, om daarmee je liefde voor degene die je leuk vindt of waarvan je houdt te vergrendelen. Jullie eigen, persoonlijke, liefdesslot. Wij werken met zorg aan het zo belangrijke ‘teken van jullie liefde’. Dat is het doel wat we onszelf hebben gesteld. We hopen jullie te kunnen betoveren met ons werk en willen de liefde versterken door de symbolische waarde van het liefdesslot.

Laat kunstwerken ontstaan

Ons streven: laat net als in vele andere Europese steden kunstwerken ontstaan. Mensen creëren met de liefdessloten, een ogenschijnlijk hele normale gebruiksvoorwerpen, iets bijzonders. Op deze manier krijgt een hangslot, een hele nieuwe maar bovenal krachtige betekenis. Een prachtige symboliek, die door de hoeveelheid liefdessloten op één plek, uitmondt in een fantastisch menselijk kunstwerk.

De inspiratie van de oprichters

De oprichters van LoveLockers zijn grote fans van de liefde, en velen met hen. Zij raakten overweldigd door het prachtige effect van al die sloten aan een brug. Zo ontstaat een waar kunstwerk. In Europa maar ook ver daarbuiten zijn de bruggen ware toeristische attracties waar onder andere verliefde stelletjes zich graag laten fotograferen. De symboliek van het vergrendelen van je eeuwige liefde is inspirerend !

De liefdesbruggen naar Nederland halen

LoveLockers is een nieuwe manier om een unieke touch aan het liefdesslot te geven. Een allang bekend gebruiksproduct – het hangslot – dient de laatste decennia een symbolisch doel: liefdesbruggen laten ontstaan. Mooi, als je het LoveLockers vraagt. Ook Nederland heeft hopelijk binnenkort dit soort mooie kunstwerken in bezit. Iedereen heeft de behoefte de liefde voor elkaar van de daken te schreeuwen, in het strand te schrijven met de vingers of in een boom, op een bank of een wc-deur te krassen. LoveLockers wil er iets moois van maken met zijn allen!

Lock your souls

 

Een zoektocht op internet naar de vergrendeling van de liefde en de symboliek van de eeuwige liefde leert dat het fenomeen liefdessloten zich niet laat beperken. Als je verder gaat zoeken, ontdek je dat de liefde van een verliefd koppel slechts het begin is. Vriendschappen, mooie liefdesbanden tussen zussen, met opa’s oma’s, vaders en moeders, buurtjes en andere waardevolle naastenliefde. LoveLockers is er voor de liefde in al haar facetten.

‘It is a way to “lock” your souls ever after’.

 

 

 

 

 

FacebookTwitterInstagramPinterest