Shopping bag

Het liefdesslot

In Italië en Frankrijk is het inmiddels een begrip: liefdesslotjes aan bruggen. Ook in de rest van Europa zien we dit ultieme liefdessymbool steeds vaker. Meestal vind je ze aan of bij een brug, maar ook op speciaal daarvoor uitgekozen plekken. Nederland staat aan de vooravond van een liefdesrevolutie! Welke liefde wil jij bezegelen? Met een uniek LoveLockers liefdesslot vier je de ware liefde of een innige vriendschap, maar ook de bijzondere band met een familielid of andere dierbare uit je omgeving. De LoveLocker kun je laten graveren met een eigen tekst en een zelfgekozen symbool.

Volg je hart

Bij LoveLockers kies je uit zeven kleuren en bepaal je zelf de inscriptie. Zo creëer je een persoonlijk liefdescadeau voor jezelf en degene die jij zo belangrijk vindt. Vervolgens is het een kwestie van het liefdesslot ergens bevestigen of bewaren. Je hebt tal van mogelijkheden om met jouw liefdesslot de liefde te vieren! Kies bijvoorbeeld een plek uit in een stad naar je hart. Bevestig het liefdesslot en gooi vervolgens de sleutels weg. De traditie leert dat op deze wijze de liefde altijd sterk blijft.

Jouw verhaal

Een liefdesslot van LoveLockers is veel meer dan alleen een persoonlijk en krachtig liefdessymbool. Het is ook een uitnodiging om heel Nederland te inspireren. Deel de liefde! Like LoveLockers op facebook en upload een foto van jouw persoonlijke liefdesslot. Waar was je? Met wie? Op welke plek, in welke stad? Zo creëren we een en al liefde, buiten op straat, maar ook online. Zo gaat jouw eigen LoveLockers verhaal ook digitaal nooit verloren!

FacebookTwitterInstagramPinterest