Shopping bag

Liefdesslotjes in NL : Valkenburg

We krijgen steeds vaker bestellingen uit Limburg, en nu weten we waarom. Er komen steeds meer liefdesslotjes te hangen aan het bruggetje in Valkenburg aan de Geul. Zijn jullie ook nog op zoek naar een romantische bestemming voor een liefdesslotje. Overweeg dan het prachtige heuvelachtige Limburgse landschap met een bezoek aan Valkenburg om jullie liefde daar te vergrendelen met een uniek gegraveerd liefdesslotje van Lovelockers. Met zorg en liefde gemaakt……

Liefdesslotjes en andere valentijnscadeau’s hoe graveren we die

Altijd al willen weten hoe het graveren van een liefdesslotje gaat. Kijk naar deze video die maakt hopelijk een beetje duidelijk hoe wij dagelijks de bestellingen graveren. Het geeft misschien ook wel een beter beeld hoe jullie bestelling er uit komt te zien mocht je besluiten een gegraveerd liefdesslot maar ook een ander gegraveerd product uit ons assortiment te bestellen. Klik hier om naar onze webshop met liefdesslotjes te gaan

 

Liefdesslotjes in Egmond aan Zee

We komen 1 x per jaar in Egmond aan Zee  4 jaar geleden kwamen we daar de eerste liefdesslotjes op het duin tegen. Voornamelijk van buitenlandse toeristen door wie de liefdesslotjes al veel langer op heel veel verschillende plekken in de wereld worden opgehangen. De laatste jaren groeit het aantal liefdeslotjes gestaag en afgelopen week waren we na een jaar weer in Egmond aan Zee en blij verrast met hoe het er op dit moment bij hangt. Het in inmiddels al een behoorlijk kleurrijke verzameling liefdesslotjes aan het worden die als je het ons vraagt door alle diversiteit steeds mooier wordt. We hopen als we volgend jaar weer terug komen dat er weer heel wat bij gekomen zijn.

Een nadere blik op de liefdesslotjes leert dat het veel Duitse toeristen zijn die er hun slotjes achterlaten maar hier en daar spotten we ook slotjes van Nederlanders en een enkele Belg.

liefdesslotjes egmond

liefdesslotjes egmond

Wil je weten waar ze precies hangen ? Als je bij de hoofd toegang naar het strand vanuit het dorp links het duin op gaat in plaats van naar rechtdoor het strand dan kom je dit plekje al vrij snel tegen aan je rechterhand. Het is een mooie uitkijk post , met bankjes en een verrekijker. Je kan het niet missen.

Klik hier om naar onze webshop met liefdesslotjes te gaan

Liefdesslotjes in Parijs bij de Vrijheidsvlam

Wist je dat er bij de Vrijheidsvlam in Parijs rondom het beeld inmiddels heel veel liefdesslotjes hangen. Deze gouden replica van de vlam die wordt gedragen in de hand van het Vrijheidsbeeld in New York. Het beeld staat op het Place de l’Alma in Parijs.

Jarenlang is de zuil van de vlam door mensen beplakt met gedenken aan prinses Diana, omdat het monument dicht in de buurt van de tunnel staat waar zij op 31 augustus 1997 verongelukte. Later hebben de Franse autoriteiten de vele foto’s en andere gedenken verwijderd.  Toch wordt het door velen nog steeds gezien als een onofficieel gedenkteken aan de prinses. Er worden dan ook nog regelmatig boodschappen en bloemen bij het monument achtergelaten met name de laatste jaren steeds meer slotjes opgehangen.

Liefdesslotjes in Disneyland Parijs

Sinds Valentijnsdag 2017 heeft Disneyland Parijs een plek om jullie liefdesslotje op te hangen. Je kunt in Disneyland jullie slotje kopen maar je kan natuurlijk ook een mooi gegraveerd slot bij Lovelockers laten graveren om zo jullie gepersonaliseerde slot in Disneyland te bevestigen. Ik kwam volgend artikel tegen over de plek “de wensput bij Auberge de Cendrillon” die er gecreëerd is in Disneyland voor jullie liefdesslot.

Liefdesslotjes brugdelen Parijs geveild

Op 13 mei zijn de brugdelen met liefdesslotjes van de Pont des Arts en de Pont de ‘l Archevêché, waar geliefden uit de hele wereld sinds medio jaren nul een hangslot(je) met hun naam of voorletters ophingen als symbolische bezegeling van hun eeuwige liefde en trouw geveild. In 2015 is de Pont des Arts leeggehaald omdat deze bezweek onder het gewicht van alle slotjes. In Parijs zijn echter rondom deze brug nog steeds heel veel mooie plekjes voor jullie liefdesslot.

liefdesslotje rood

 

Liefdesslotjes in Parijs

slotjes_parijs

slotjes_parijs

Regelmatig bereikt ons de vraag of je jullie liefdesslotjes nog wel kwijt kunt in Parijs.  Gelukkig kan je nog steeds liefdesslotjes ophangen aan verschillende bruggen in Parijs. De brug in Parijs die destijds leeg gehaald is, is de Pont des Arts. Inmiddels de Pont de l’Archevêché, vlakbij de Notre Dame, heel populair voor liefdesslotjes. Maar ook andere bruggen en de kades vallen bij de liefdeskoppels in de smaak. Genoeg alternatieven dus voor jullie liefdesslotje !

 

Bestel direct  je liefdesslotje zodat het mee kan op jullie aankomende citytrip. We leveren de slotjes zo snel dat ook als je aan de late kant bent het het bestellen van je liefdesslotje het meestal wel goed komt.

 

Klik hier om naar onze webshop met liefdesslotjes te gaan

Slotjesbrug Amsterdam

Na de Staalmeestersbrug over de Groenburgwal (deze wordt ivm de veiligheid regelmatig leeggehaald) heeft Amsterdam een nieuwe brug die gestaag vol komt te hangen met liefdesslotjes de MR J.J. van der Veldebrug dicht bij het museum Nemo

lees hier het artikel wat we tegen kwamen in Amsterdam Today.

Liefdesslotjes Berlijn : de mooiste plekjes

Op zoek naar liefdeslotjes in Berlijn. Berlijn wat een heerlijke citytrip. Wij waren er afgelopen Kerstvakantie. We boften met het weer we hebben zelfs heerlijk kunnen fietsen door Berlijn. Op de fiets op zoek naar Liefdesslotjes we vonden liefdesslotjes bij het Museum-Inzel we kwamen er zelf een heus Lovelockers liefdesslot tegen 🙂 Maar ook heel erg de moeite waard voor jullie liefdesslotje is  het overgebleven stuk Berlijnse muur de zogenaamde East Side Gallary. Een deur in de muur vol met liefdessloten

FacebookTwitterInstagramPinterest