Shopping bag

Betalingsmogelijkheden

Tijdens de bestelprocedure kun je een keuze maken uit onderstaande betaalwijzen:

1. Via iDEAL

Als de ideal transactie van het door jou gekochte producten is geslaagd, wordt de bestelling  in productie genomen. Meestal sturen we al na 1 werkdag  jouw liefdesslot per post toe.

2. Vooruit betalen via bank/giro overschrijving

Het geld kun je dan overmaken op rekeningnummer:

ING: Rek.nr. 6311835

IBAN NL 04 INGB 000 6311835

Als het totale bedrag van de door jou gekochte producten is bijgeschreven op onze rekening, wordt de bestelling in productie genomen. Meestal sturen we al na 1 werkdag jouw liefdesslot per post toe.

3. Onder rembours, alléén mogelijk in Nederland

Tijdens levering van je bestelling dien je allereerst het totaalbedrag in contanten te voldoen aan de vervoerder. Dit is het aankoopbedrag plus de rembourskosten van €15. Pinnen of betalen met creditcard is bij de vervoerder niet mogelijk. Na betaling ontvang je de bestelling van de chauffeur.

4. Via PayPal

Via PayPal kun je snel en veilig online betalen met een creditcard of bankrekening. Als je een betaling via PayPal doet, krijgen wij bovendien nooit je financiële gegevens te zien, zoals je creditcard- of bankrekeningnummer. Zodra we de een melding hebben van Paypal dat de betaling wordt bijgeschreven op onze PayPal rekening, wordt de bestelling in productie genomen. Na 1 werkdag sturen we jouw liefdesslot per post toe.

5. Creditcard

Zodra we de een melding hebben van de Creditcard maatschappij dat de betaling akkoord is, wordt de bestelling in productie genomen. Na 1 werkdag sturen we jouw liefdesslot per post toe.

 

 

FacebookTwitterInstagramPinterest