Shopping bag

Verzendkosten en levertijden

Verzendkosten

Verzendkosten Nederland

Wij hanteren voor levering binnen Nederland één tarief aan verzendkosten (€ 2,95), ongeacht het aantal producten dat je bestelt (helaas wordt de post steeds duurder). Bijna alle bestellingen worden verstuurd in een doosje wat door de brievenbus kan. Zodra we het op de post doen ontvang je van ons een e-mail ter bevestiging van de verzending. Bij besteding van € 60,00 of meer (excl. verzendkosten) is de verzending GRATIS.

Verzendkosten buitenland

Naar België en Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland zijn de verzendkosten € 5,00 (helaas wordt de post steeds duurder en zijn de internationale posttarieven explosief gestegen de laatste jaren) als je het land selecteert dan gaat dit helemaal vanzelf.  Neem in het geval je een pakketje in een ander land wilt ontvangen even contact met ons op voor de extra kosten. Binnen Europa komen de kosten met de normale post  uit op € 5,00 euro per bestelling.

Levertijden

 

Levertijd bestelling 1 werkdag

Je bestelling wordt verwerkt zodra wij je betaling hebben ontvangen. Je krijgt een bevestiging per e-mail zodra wij je betaling ontvangen hebben (bij een ideal betaling is dit vrijwel onmiddellijk) en zodra je bestelling verzonden is. Je betaalde bestelling wordt binnen 1 werkdag door ons verzonden. Als je bestelling voor 15.00 uur bij ons binnen is dan versturen we altijd dezelfde dag. In Nederlands heb dan in bijna alle gevallen de volgende dag je slotje al in de brievenbus. Naar Belgie duurt het een dag of 3 a 4. Let op onze werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Afhankelijk van het volume van je bestelling wordt deze in een enveloppe of in een pakket verzonden.

Op de hoogte stellen

De dag dat wij je bestelling aanbieden bij PostNL, krijg je hierover per e-mail een bericht. PostNL verzorgt voor ons binnen Nederland de bezorging van zowel de enveloppen als de pakketten. Indien je bestelling wordt verzonden in een enveloppe, dan past deze in de brievenbus en hoef je hier niet voor thuis te blijven. Indien je bestelling wordt verzonden in een pakket, dan wordt deze thuis afgegeven.

Niet thuis

Mocht je niet thuis zijn bij aflevering, dan zal PostNL eerst proberen het pakket af te leveren bij je naaste buren. Zijn de buren ook niet thuis, dan komt PostNL de volgende dag terug met het pakket. Indien het pakket drie maal niet in ontvangst kan worden genomen (ook niet bij je naaste buren), dan kan je het pakket ophalen bij het postkantoor zoals is beschreven op de kennisgeving die door PostNL zal worden achtergelaten.

Buitenland

TNT Post verzorgt de verzendingen naar het buitenland. De duur van verzending is afhankelijk van het land waar het pakket naartoe wordt verzonden. TNT geeft helaas geen garanties over levertijden naar het buitenland. Binnen Europa zijn de bestellingen gemiddeld binnen 5 werkdagen op de plaats van bestemming. Naar België duurt het over het algemeen in 3 werkdagen.

 

 

FacebookTwitterInstagramPinterest