Shopping bag

Liefdesslotjes in Egmond aan Zee

We komen 1 x per jaar in Egmond aan Zee  4 jaar geleden kwamen we daar de eerste liefdesslotjes op het duin tegen. Voornamelijk van buitenlandse toeristen door wie de liefdesslotjes al veel langer op heel veel verschillende plekken in de wereld worden opgehangen. De laatste jaren groeit het aantal liefdeslotjes gestaag en afgelopen week waren we na een jaar weer in Egmond aan Zee en blij verrast met hoe het er op dit moment bij hangt. Het in inmiddels al een behoorlijk kleurrijke verzameling liefdesslotjes aan het worden die als je het ons vraagt door alle diversiteit steeds mooier wordt. We hopen als we volgend jaar weer terug komen dat er weer heel wat bij gekomen zijn.

Een nadere blik op de liefdesslotjes leert dat het veel Duitse toeristen zijn die er hun slotjes achterlaten maar hier en daar spotten we ook slotjes van Nederlanders en een enkele Belg.

liefdesslotjes egmond

liefdesslotjes egmond

Wil je weten waar ze precies hangen ? Als je bij de hoofd toegang naar het strand vanuit het dorp links het duin op gaat in plaats van naar rechtdoor het strand dan kom je dit plekje al vrij snel tegen aan je rechterhand. Het is een mooie uitkijk post , met bankjes en een verrekijker. Je kan het niet missen.

Klik hier om naar onze webshop met liefdesslotjes te gaan

FacebookTwitterInstagramPinterest