Shopping bag
Aanbieding!

Liefdesslotje hart zilver

 16,95  14,95

Hartvormig hoog glans zilver kleurig liefdesslot met 1 sleutel (4,5 cm x 6 cm x 8 mm) je kunt nog een extra sleutel bij bestellen.

Met gravering op voor- of achterkant.

 

gravering

tekst

Lettertype

extra’s slot

luxe verpakking

extra sleutel

  • brievenbus post; op werkdagen voor 15.30 uur bestel dezelfde dag verstuurd (meestal) morgen in huis
  • bestellingen naar Belgie doen er ivm internationale post iets langer over
  • in neutrale verpakking
  • incl gratis cadeaukaartje

Beschrijving

Het liefdesslotje hart zilver is bedoeld om de liefde tussen jou en je partner of geliefde eeuwig vast te leggen. Bovendien kan een liefdesslotje gebruikt worden tussen ouders en kind, als huwelijkscadeau voor een bruidspaar, vriend of vriendin en uiteraard ook voor de liefdeskoppels. Een liefdesslotje is oorspronkelijk bedoeld om aan een brug te hangen. Om zo de liefde voor eeuwig te koppelen aan elkaar en de toekomst te bezegelen. Als je de liefde wilt vergrendelen ben je er met dit liefdesslotje helemaal klaar voor !

Ben je eigenlijk al laat met bestellen van je cadeau, let op we leveren razend snel dus misschien lukt het nog. Al onze liefdesslotjes worden binnen 1 werkdag voor je graveert. Daardoor heb je dus je liefdesslotje in bijna alle gevallen de volgende dag in huis.

Of je het liefdesslotje hart bijvoorbeeld aan de slotjesbrug in Parijs wilt hangen of aan een  andere slotjesbrug. Daarmee is het een super romantisch gebaar voor de persoon waar jij om geeft. Kijk hier voor bekende plekken in Europa waar je je liefdesslotje nog meer kwijt kunt. De gravure komt super verfijnd uit op het hoogglanzende materiaal van dit prachtig hartvormige liefdesslotje. Met de tekst, die jij zelf bepaald in het lettertype van jouw keuze, maakt het een onbetwist super persoonlijk en uniek origineel cadeau.  Geef in de extra velden aan welke  tekst  je wilt laten graveren. Selecteer het lettertype je dat het mooiste vindt. Immers wat is nu een mooier cadeau voor twee mensen die van elkaar houden !

Op de achterkant van dit liefdesslotjes is de meeste plaats om de gravure zo groot mogelijk te graveren. Echter hoe meer tekst je opgeeft des te kleiner zullen de letters zullen worden. Mocht je nog meer op je liefdesslot kwijt willen kunnen we ook nog de voorkant voor je graveren van dit liefdesslotje. En als je zelf hele specifieke ideeën hebt neem dan contact met ons op. Dan kunnen we kijken of we die ook kunnen realiseren.

FacebookTwitterInstagramPinterest